Nieuwbouw en verbouw

Bent u op zoek naar uw droomhuis of ideale leefomgeving? Wij nemen u alle zorgen uit handen bij het realiseren van uw droom. Iedere verbouwing is maatwerk. We werken uw ideeën uit tot concrete tekeningen en vragen de benodigde vergunningen aan. Daarbij houden we rekening met de bouwkundige staat van uw woning. U krijgt advies welke voorzorgmaatregelen getroffen moeten worden. We begeleiden en ontzorgen u tijdens het hele traject op weg naar een prachtig eindresultaat.

Bouwplaats

Grote en kleine uitvoeringswerkzaamheden

In onze uitvoeringswerkzaamheden wordt geen onderscheid gemaakt tussen kleine of grote werkzaamheden, wij zijn er om met onze klanten mee te denken en deze zaken naar tevredenheid uit te voeren. Of het hier nu gaat om enkel een binnendeur of het vervaardigen van een hedendaagse vrijstaande woning, garage of veranda. Tevens zijn wij ook het juiste adres om na uw verbouwing, uw oprit en terras te herstraten. Of een totaal nieuw straatwerk-ontwerp voor u te realiseren.

Renovatie van uw woning of boerderij

De specialistische kennis die is vereist voor renovatie en restauratie van oude panden is bij Schiks Bouw B.V. in ruime mate aanwezig. In onze werkplaats worden vele onderdelen op maat gemaakt voor de klant. Waar nodig en mogelijk werken we met authentieke materialen. Van de restauratie van een dakgoot tot de complete renovatie van uw woning of boerderij.

Wilt u meer informatie over onze particuliere bouwprojecten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze particuliere bouwprojecten

Klusbussen Schiksbouw

Een greep uit onze particuliere bouwprojecten