Bouwmanagement

Schiks Bouwmanagement is een zeer essentieel onderdeel van Schiks Bouw B.V. Zowel vanuit de theoretische kant als van de uitvoeringstechnische zijn deze zaken nauw met elkaar verbonden. Deze disciplines kunnen simpelweg niet zonder elkaar.

Bouwen is en blijft een complexe en uitdagende bezigheid die vraagt om de juiste deskundigheid op het juiste moment. Vooral tijdens de uitvoeringsfase treden wij voor u op als uw ter zake kundige vertegenwoordiger. Wij zijn uw oren en ogen. Met onze frequente aanwezigheid op de bouwplaats in combinatie met onze ruime ervaring, zijn wij als geen ander in staat om aan te sturen, te begeleiden en te controleren. Met Schiks Bouwmanagement krijgt u meer zekerheid ten aanzien van uw verwachtingen over het eindresultaat.

Bouwtekeningen

Wij nemen de zorg over uw bouwproject uit handen

Veel van onze opdrachtgevers zouden graag elk moment van de dag getuige willen zijn van het realisatieproces om met eigen ogen te zien dat hun verwachtingen worden waargemaakt of overtroffen. Wij zijn ons bewust van uw grote betrokkenheid en zorg en nemen u de zorg graag uit handen. De winst zit 'm in het feit dat u zich volledig kunt concentreren op uw kernactiviteiten en vooral ook plezier kunt beleven aan de totstandkoming van uw bouwobject. Wij garanderen een constante, uiterst deskundige begeleiding op de bouwplaats, informeren u over de voortgang, de ontwikkelingen en adviseren u bij alle mogelijke tussentijdse beslissingen die genomen moeten worden.

Vele aansprekende projecten in zowel de woningbouw, de utiliteitsbouw en de industriële bouw, zijn mede dankzij onze inspanning, succesvol opgeleverd. Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Schiksbouw